Επίθεση αγνώστων σε τρεις Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι
Τρεις Ευέλπιδες δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής επίθεση από άγνωστα άτομα, ενώ περπατούσαν στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.
Οι Ευέλπιδες δέχθηκαν ξαφνικά την επίθεση των άγνωστων ατόμων ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, ενώ στη συνέχεια στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν σε ένα κατάστημα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που επιτέθηκαν στους τρεις Ευέλπιδες.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρξε ένταση στην Πλατεία Συντάγματος, όπου έγιναν σε κοντινή απόσταση δύο συγκεντρώσεις, η μία υπέρ της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου και η άλλη εναντίον.
Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι Ευέλπιδες. Μετά την επίσκεψή του έκανε στο Twitter την εξής ανάρτηση: «Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων».
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα πλημμυρισμένα
20:29
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος - Μου πρότειναν το υπουργείο Δικαιοσύνης (vid)
20:10
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι θα συζητηθεί
20:01