ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Β νεκροταφείο: Το άλλοθι του πατέρα της 32χρονης εφοριακού, τι δήλωσε ο συνήγορός του

Δολοφονία στο Β νεκροταφείο: Το άλλοθι του πατέρα της 32χρονης εφοριακού, τι δήλωσε ο συνήγορός του
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε, το απόγευμα της Δευτέρας, με δική του πρωτοβουλία, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, τόνισε, μεταξύ άλλων, προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έφτασε έξω από το Β' Νεκροταφείο, την περασμένη Τετάρτη, στις 20:56 και όχι νωρίτερα, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο πελάτης του, ισχυριζόμενος ότι αυτό οφειλόταν στη σύγχυση του, λόγω της δολοφονίας της κόρης του.

Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ώρα άφιξης έξω από το Κοιμητήριο έχει καταγραφεί από το μηχάνημα τηλεματικής που διαθέτει το ταξί, κάτι το οποίο γνώριζε μόνο ο ιδιοκτήτης του.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι πράγματι ο Κώστας Ζέμπερης επιβίβασε στο ταξί εκείνη την ώρα έναν άνδρα, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος, ενώ πρόσθεσε, πως γύρω στις 17:15 της περασμένης Τετάρτης, που προσδιορίζεται ως η ώρα της δολοφονίας της γυναίκας, ο πατέρας της ήταν με το ταξί στην περιοχή του Ζωγράφου.

Όσον αφορά το ταξί που οδηγούσε ο Κ. Ζέμπερης, γίνεται εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ