ΕΛΛΑΔΑ

Αίτηση διαζυγίου από τον Τσοχατζόπουλο καταθέτει η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση διαζυγίου από τον Τσοχατζόπουλο καταθέτει η Βίκυ Σταμάτη
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αίτηση διαζυγίου, από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, καταθέτει η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από την καταδίκη και των δύο σε δεύτερο βαθμό για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά.

Σε δήλωσή της η κ. Σταμάτη τονίζει πως καταδικάστηκε άδικα από τις ελληνικές Αρχές μόνο και μόνο γιατί φέρει το επίθετο του πρώην υπουργού.

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμαζα και θα θαυμάζω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε», τονίζει η ίδια κλείνοντας την δήλωσή της.

stamati

ΔΗΜΟΦΙΛΗ