ΕΛΛΑΔΑ

Έκδοση ηλεκτρονικών καρτών και εισιτηρίων και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έκδοση ηλεκτρονικών καρτών και εισιτηρίων και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Λόγω αδυναμίας του ΟΑΣΑ να προμηθεύσει την εταιρεία με τα νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην έκδοση μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών οι οποίες θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς. 

Σύμφωνα με ανακοινωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκδίδει ηλεκτρονικές κάρτες μηνιαίων απεριορίστων διαδρομών οι οποίες θα κοστίζουν 30 ευρώ και θα ισχύουν για τον προαστιακό σιδηρόδρομο και όλα τα μέσα μεταφοράς, από την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία επίσης θα εκδίδει και μηνιαίες κάρτες αξίας 15 ευρώ για όσους δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο.

Για τους πολίτες που επιθυμούν να μετακινούνται από και προς το αεροδρόμιο, η εταιρεία θα εκδίδει μηνιαίες κάρτες αξίας 49 ευρώ, οι οποίες θα ισχύουν εκτός από τον προαστιακό σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Η τιμή της μειωμένης μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για το αεροδρόμιο θα είναι 25 ευρώ.

Σύντομα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει πως θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Θα διατίθεται και για μία διαδρομή με αντίτιμο 1,40 ευρώ

Παράλληλα, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, δήλωσε ότι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο μετρό θυμίζουν εικόνα τριτοκοσμικού κράτους και όχι πολιτισμένης χώρας της ΕΕ. «Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται η ανικανότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει, εδώ και καιρό, τις προτάσεις της και έχει αναδείξει το θέμα», δήλωσε ο βουλευτής Σερρών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση αυτή τα κάνει όλα στο πόδι με πρόχειρο και με λάθος τρόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ