Χαλκιδική: Αλυσοδεμένο πτώμα άνδρα βρέθηκε στη Ν. Ποτίδαια
Πτώμα άνδρα, αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων, εντοπίστηκε το απόγευμα, αλυσοδεμένο, στο κανάλι της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Το πτώμα ανακάλυψε διερχόμενος που ενημέρωσε τις Αρχές.
Τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού έφερε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός του άντρα που εντοπίστηκε στο κανάλι της Νέας Ποτίδας στη Χαλκιδική.
Πρόκειται για άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά.
Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες λιμενικές αρχές. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής
Επίσκεψη Ρούμπιο στην Αθήνα: Χιλιάδες αστυνομικοί, drones και απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο
22:38
Κατερίνη: Προφυλακίστηκαν δύο στρατιωτικοί για απάτη 8 εκατ. δολαρίων με κρυπτονομίσματα
22:26
Λέων για Μαζωνάκη: Πλασμαφαίρεση και μέθη, επιδεινώνουν την ισχαιμία οδηγώντας στο θάνατο
22:14
Γιαγιά συνελήφθη για επίθεση σε βάρος νηπιαγωγού στα Πατήσια
22:02