Δεν θα αυξηθεί το όριο ταχύτητας
Στα 130 χλμ/ώρα θα παραμείνει το όριο ταχύτητας καθώς το υπουργείο Υποδομών απέσυρε τη διάταξη που προέβλεπε αύξησή του στα 150 χλμ/ώρα στο σχετικό νομοσχέδιο.
«Ήταν μια εισήγηση που τέθηκε σε διαβούλευση από τους ειδικούς. Μας έφεραν τα επιχειρήματά τους και αποσύρθηκε. Δεν έχουμε δογματισμούς, θα μείνει το όριο στα 130χλμ/ώρα» είπε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης σε χθεσινή του συνέντευξη.
Παράλληλα, χθες πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες ATV, τετράτροχων μοτοσικλετών (γουρούνες), οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διάταξη του ίδιου νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων τους σε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Η συγκεκριμένη διάταξη, πάντως, είναι πιθανό να αποσυρθεί.
Σε 128 ανήλθαν οι θάνατοι δημοσιογράφων παγκοσμίως το 2025 - Οι μισοί στην Μέση Ανατολή
10:20
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Αλάσκα - Eίχε επίκεντρο την περιοχή Γιάκουτατ
10:10
Nature: Τα επιστημονικά γεγονότα που αναμένουμε το 2026 - Από τη Σελήνη στον πυθμένα των ωκεανών
10:00
Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό με δύο τραυματίες - Μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο
10:00