ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Νέα Πέραμο: Πλημμύρες και εγκλωβισμένα αυτοκίνητα

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Νέα Πέραμο: Πλημμύρες και εγκλωβισμένα αυτοκίνητα

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν από την κακοκαιρία και την ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει από τα ξημερώματα της Τετάρτης τη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα. Όπως έγινε γνωστό, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. 

Πολλά σπίτια έχουν πλημμυρίσει ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένα αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία, ακόμα και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος προς τα Μέγαρα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής συνολικά 57 κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και εγκλωβισμένους ανθρώπους σε αυτοκίνητα στην Παλαιά Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Μέγαρα και στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού στα διόδια.

‘Έχουν σταλεί συνεργεία σε όλες τις περιπτώσεις. Όλες οι όμορες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή ενώ στέλνονται οχήματα και από την Αθήνα.

Έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, απευθύνει η Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Έχει πλημμυρίσει σχεδόν ολόκληρη η πόλη της Νέας Περάμου, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος της περιοχής, Γ. Σταμούλης και πρόσθεσε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε σπίτια αλλά και σε αυτοκίνητα χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να κινδυνεύουν.

megara 2
peramos fb

ΔΗΜΟΦΙΛΗ