ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτή δολοφονία 64χρονης στη Λακωνία

Φρικτή δολοφονία 64χρονης στη Λακωνία
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φρικτή δολοφονία συνέβη στη Λακωνία, όταν ένας ή περισσότεροι δράστες παραβίασαν είσοδο σπιτιού, εισέβαλαν σε αυτό και σκότωσαν 64χρονη μετά από απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι -πιθανόν- με ξύλο από το τζάκι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της, με το κεφάλι της εντελώς πολτοποιημένο έπειτα από πολλά χτυπήματα που δέχθηκε, πιθανόν με ξύλο από το τζάκι ή κάποιο άλλο αμβλύ και βαρύ αντικείμενο. Το φονικό όργανο δεν έχει βρεθεί και στο τζάκι υπήρχαν μόνο στάχτες.

Η είσοδος του σπιτιού, όπου η 64χρονη ζούσε μόνης της, ήταν εντελώς γκρεμισμένη. Αρχικά οι δράστες φαίνεται πως έσπασαν κάποια τζάμια της πόρτας και αφού δεν κατάφεραν να εισβάλλουν, γκρέμισαν την αλουμινένια πόρτα της εισόδου.

Ο τόπος του εγκλήματος φανέρωσε την εικόνα της πάλης που προηγήθηκε ενώ άγνωστο παραμένει εάν οι δράστες αφαίρεσαν κάτι από το σπίτι της. Όπως ανάφεραν στις Αρχές τα παιδιά του θύματος, που κατοικούν στην Αθήνα, η μητέρα τους δεν κρατούσε χρήματα στο σπίτι γιατί είχαν πέσει θύματα κλοπής-διάρρηξης στο παρελθόν.

Το σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για την αυτοψία, ενώ τα εγκληματολογικά της Σπάρτης συνέδραμε και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Σπάρτης και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο δολοφόνος. Οι προσαγωγές αυτές επικεντρώνονται σε αλλοδαπούς ανατολικής προέλευσης για τους οποίους υπάρχουν κάποιες υποψίες ότι λυμαίνονται την περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ