Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της δικηγόρου που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια
Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, η οποία τραυματίστηκε με φωτοβολίδα στο πόδι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού, οι θεράποντες ιατροί καθάρισαν χειρουργικά το τραύμα και η 55χρονη εμφανίζεται αιμοδυναμικά σταθερή.
Παρόλα αυτά, παραμένει διασωληνωμένη και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη, όπως αναφέρει το ανακοινωθέν που υπογράφει η διοικήτρια του Ευαγγελισμού Νάγια Μητσάκη.
Εκτός από το τραύμα στο πόδι, η δικηγόρος αντιμετωπίζει και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, που προκλήθηκαν από την εισπνοή χημικών.
Υπενθυμίζεται ότι για τον τραυματισμό της κ. Τσουκαλά έχει ασκηθεί δίωξη κατά αγνώστων.
SPONSORED
Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων
01:00
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
00:30
Απαγορεύτηκε «για λόγους δημόσιας ασφάλειας» η συναυλία του Κάνιε Γουεστ στην Ιταλία
23:59
«Όχι» στο δημοψήφισμα για υποψηφιότητα του Αμβούργου να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες
23:56