Συνέλαβαν 19χρονo μοντέλο από την Ελλάδα στο Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης (pics&vid)
Ένα 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ την Δευτέρα καθώς μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελωνειακών Αρχών η γυναίκα μετέφερε τα ναρκωτικά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε σακίδιο πλάτης.
Η Ελληνίδα ήταν η τέταρτη ξένη γυναίκα που συνελήφθη στη χώρας την τελευταία εβδομάδα με την ίδια κατηγορία.
Οι Αρχές ερευνούν αν και οι τέσσερις προσελήφθησαν από το ίδιο κύκλωμα. Πηγές αναφέρουν πως η 19χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες περί μεταφοράς επικίνδυνων ουσιών.
Στο Χονγκ Κονγκ, η ανώτατη ποινή κάθειρξη για την εν λόγω κατηγορία είναι τα ισόβια.
Η 19χρονη έφτασε στη χώρα από την Αιθιοπία και τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας.
«Πιστεύουμε ότι όλα τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν προοριζόταν για τοπική κατανάλωση. Είναι πιθανό οι έμποροι ναρκωτικών να προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν ποσότητες πριν από την περίοδο των γιορτών», ανέφερε πηγή των ερευνών.
Συναγερμός σε πτήση προς το Σικάγο: Αεροπλάνο έχασε 27.000 πόδια σε επτά λεπτά
21:09
Έξι συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια
21:00
Ευρωπαϊκή αμυντική ασπίδα στα πρότυπα της «Ασπίδας του Αχιλλέα» ζήτησε από τη Βενετία ο Ν. Δένδιας
20:50
Ρούμπιο πριν από την άφιξή του στην Αθήνα: «Πολύ σημαντικός σύμμαχος» η Ελλάδα για τις ΗΠΑ
20:43