ΕΛΛΑΔΑ

ACTION IN GREECE: Η αθέατη Ελλάδα στο φιλόδοξο ντοκιμαντέρ της Sigma

ACTION IN GREECE: Η αθέατη Ελλάδα στο φιλόδοξο ντοκιμαντέρ της Sigma
H κυρία Σοφία Στάμου συνομιλεί με την κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά,την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης),προκειμένου να ορίσουν από κοινού μια πορεία στήριξης και προβολής των Action In Greece στο εξωτερικό,ανανεώνοντας την συνάντηση τους στο Υπουργείο

Η μεγάλη  παραγωγή «Δράση στην Ελλάδα» του ντοκυμαντέρ-ταινίας της Sigma, έχει σκοπό μέσα από πλήρη δημοσιογραφική έρευνα αλλά και δυνατές στιγμές  γυρισμάτων να προβάλλει  στο εξωτερικό όλη την αθέατη πλευρά  της χώρας μας  κι όχι  μόνο!                         

Ήθη,έθιμα,λαογραφία,ιστορία,αρχαιολογία,φυσική ομορφιά, γεωλογία, φιλοξενία, γαστρονομία, παράδοση, ο γάμος σε όλη την Ελλάδα, φυσικός πλούτος, θάλασσα, ψάρεμα, πολιτισμός, αυθεντικές προσεγγίσεις του παρελθόντος που ενώνονται με το παρόν και το μέλλον, εναέριες λήψεις, αθλητικές δραστηριότητες, περιπατικά μονοπάτια και πολλές ακόμη δράσεις,σε μια ακατάπαυστη κινητικότητα που έχει ξεκινήσει με την Σαντορίνη με πολύ μεγάλη επιτυχία και τώρα συνεχίζεται στην Βόρεια Ελλάδα, με επίκεντρο επί του παρόντος την Χαλκιδική ενώ ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της δημοσιογραφικής μελέτης και της οργάνωσης παραγωγής για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί όλη η Βόρεια Ελλάδα-Μακεδονία και Θράκη, η Κρήτη, η Σύρος και όλοι οι τόποι της Ελλάδας σ΄ένα πρόγραμμα δωδεκαετίας, που θα έχει καλύψει με έρευνα και shootings όλη τη χώρα.

Ταυτόχρονα ετοιμάζεται το Αρχαιολογικό Ενδυματολογικό status των ενδυματολόγων μελετητών της Sigma σε συνεργασία με αρχαιολόγους και δημοσιογράφους,για να εστιάσουμε στον τρόπο που ντυνόντουσαν οι Αρχαίες Ελληνίδες,βάζοντας αυτά τα μοναδικά ενδύματα σε μια Παγκόσμια κίνηση γνωριμίας με την μόδα στην Αρχαία Ελλάδα και στο Βυζάντιο, αφού πρώτα τα φορέσουν σημαντικές Ελληνίδες σε μια μεγάλη γιορτή, τιμώντας την Αρχαία μόδα που θα γίνει στην Αθήνα.

Οι «Action In Greece» έχουν στη θέση του leader την κορυφαία αρωγό του Τουρισμού και του Πολιτισμού της Ελλάδας, την πολυβραβευμένη προσωπικότητα που παράγει έργο και συντονίζει όλη αυτή την Εθνική προσπάθεια την Σοφία Στάμου.

Οι «Action In Greece» έχουν την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,του ΕΟΤ, του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, της Περιφέρειας Μακεδονίας, όλων των Δημόσιων και Δημοτικών Φορέων, των Επιμελητηρίων, του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, του ΕΟΑΕΝ, της Unesco Πειραιώς και Νήσων και των Τουριστικών Οργανισμών.

VIDEO SHOOTING KAI PHOTO SHOOTING ( AΘΗΝΑ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 2016 )

kountoura

Η Υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, εντυπωσιάζεται απ΄την παρουσίαση για την Σαντορίνη της Sigma Group στα πλαίσια των κινηματογραφικών ταινιών ντοκυμαντέρ Action In Greece στο Ζάππειο Μέγαρο και κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, που παρευρίσκονται.

Στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε δηλώσεις όλου του καλλιτεχνικού κόσμου, που αγκάλιασε τις Action In Greece με την πιο ζεστή και δυνατή άμεση φωνή κινητοποίησης υπέρ του project, απ΄τα πρώτα του κιόλας βήματα.

https://youtu.be/2VU3cgFVuyo

https://youtu.be/wGpwaFgIdCs

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Κάρμεν Ρουγγέρη (Σαντορίνη), Σταματίνα Τσιμτσιλή (Θεσσαλονίκη) και Ματθίλδη Μαγγίρα (Θράκη) -που ως Greek Ambassadors,στήριξαν την προβολή των τόπων τους και χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους στο project Action In Greece.

https://youtu.be/F5sPrj4lEqQ

https://youtu.be/RWK9IjgG-bM

(ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ACTION IN GREECE ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στις 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο event που κινητοποίησε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, η Sigma Group-μαζί με τους φορείς και το κοινό-εγκαινίασε την έναρξη των Action In Greece στη Βόρεια Ελλάδα.

Με χορούς,τραγούδια,απολαυστικά γευστικά εδέσματα,εκλεκτά κρασιά και πολύ ΒορειοΕλλαδίτικο κέφι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια κι έτσι ξεκίνησαν οι λήψεις στον Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής,όπου είχε ήδη γίνει πολύμηνη δημοσιογραφική έρευνα.

VIDEO SHOOTING KAI PHOTO SHOOTING

https://youtu.be/Jt9D0bB7Vjg (ΔΕΘ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ TRAILER)

VOULA

Η κυρία Σοφία Στάμου καλωσορίζει στο βήμα του Βελλιδείου την κυρία Βούλα Πατουλίδου, που μας συγκίνησε με τον λόγο της υπέρ των Action In Greece

HOROI

Μεγάλο γλέντι στήθηκε στο Βελλίδειο για τις Action In Greece από τοπικά συγκοτήματα και μουσικούς

MPOUTARIS

Ο κύριος Γιάννης Μπουτάρης τόνισε την σημασία της προβολής της Θεσσαλονίκης μέσα απ΄τις Action In Greece

AGNOSTOS

O κύριος Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, δίνει την Αιγίδα των φορέων που εκπροσωπεί στο project και το στηρίζει απ΄την πρώτη στιγμή που το Action In Greece ήρθε στη Βόρεια Ελλάδα

MAGGIRA

Η κυρία Ματθίλδη Μαγγίρα εκπροσωπεί την Θράκη,τον τόπο της και ευχαριστεί τη Sigma Group για την Εθνική προσπάθεια της ανάδειξης της Ελλάδας στο εξωτερικό

Απ΄το 2015 έως το 2017 έχουν γίνει πολλές παρουσιάσεις των Action In Greece,τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αθήνα 17 Νοεμβρίου 2017

Ένα σημαντικό τριήμερο γεμάτο τουρισμό και ανέλιξη της Ελλάδας στο εξωτερικό-στέλνονας ένα Πανελλήνιο και ηχηρό μήνυμα,απολαύσαμε στις 10,11 και 12 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη,στα πλαίσια της Έκθεσης Γενικού Τουρισμού PHILOXENIA.

Η Sigma Group παρουσίασε τον προορισμό της Χαλκιδικής με επίκεντρο τον Δήμο Σιθωνίας στο Συνεδριακό Κέντρο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ,μέσα από την Α΄Παγκόσμια Προβολή του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής,με επίκεντρο τον Ιατρικό Τουρισμό της Σιθωνίας.

KOUNTOURA1

Η Υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, δίπλα στην Πρόεδρο της Sigma Group κυρία Σοφία Στάμου στο περίπτερο προβολής του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής στην Έκθεση Γενικού Τουρισμού Philoxenia,μετά από πολλές δηλώσεις της και πολύ συζήτηση για την ένωση δημόσιων φορέων με τη Sigma Group,προκειμένου η Ελλάδα να γίνει για 365 ημέρες κάθε χρόνο,ο πρώτος τουριστικός προορισμός Παγκοσμίως.

TRIO

Ο κύριος Γιάννης Μπουτάρης ανάμεσα στην Πρόεδρο της Sigma Group,κυρία Σοφία Στάμου και την σκηνογράφο του Ομίλου της Sigma,κυρία Πέννυ Γκούση-Τσουκαράκη

KORDELA

Η Πρόεδρος της Sigma Group Σοφία Στάμου,οδηγεί την υπεύθυνη επικοινωνίας του Δημάρχου Σιθωνίας, κύριου Τζίτζιου-Μαρία Λαθούρη Πάργα και τον Πρόεδρο της κοινότητας Νέου Μαρμαρά Σιθωνίας,-τους στυλοβάτες υποδοχής και διεκπαιρέωσης του project στον Δήμο-να κόψουν την κορδέλλα για να ξεκινήσει η Α΄Παγκόσμια Προβολή του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής

GRAFEIO

Για δύο ώρες η Σιθωνία στο Παγκόσμιο προσκήνιο … Κι είναι μόνο η αρχή γιατί ακολουθεί όλη η Χαλκιδική κι όλη η Βόρεια Ελλάδα!Μέσα από αναλυτική δημοσιογραφική έρευνα και καθημερινά shootings η Sigma Group ετοιμάζει την Βόρεια Ελλάδα για την πλήρη προβολή της στο εξωτερικό

action

Στον Ιατρικό Τουρισμό της Σιθωνίας αφιερωμένο όλο το τριήμερο της Philoxenia,διότι η Ιατρική κάλυψη είναι ένας βασικός πυρήνας ασφάλειας για το τουριστικό κοινό της Ελλάδας

Ο Ιατρικός Τουρισμός της Σιθωνίας αποτελεί μια πηγή ασφάλειας για το τουριστικό κοινό και συνεχώς ανανεώνεται κι εξελίσσεται μέσα απ΄τα Παγκόσμια ασφαλιστικά προγράμματα.Οι γνώσεις των γιατρών της Σιθωνίας και η μεγάλη τους εμπειρία βοηθούν ώστε να φροντίσουν άμεσα και καταλυτικά τους τουρίστες.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς της Σιθωνίας που ήταν δίπλα μας στην Α΄Παγκόσμια Προβολή του Δήμου :

Ευχαριστούμε την κυρία Νίκη Λαμνάτου Μυταυτσή, Παιδίατρος

Ευχαριστούμε τον κύριο Νικόλαο Μωυσιάδη, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος

Ευχαριστούμε την κυρία Ασημίνα Σαρίγγελου, Οδοντίατρος

Ευχαριστούμε την κυρία Σόνια Παπαοικονόμου, Λογοθεραπεύτρια

Για να πάρετε μια γεύση απ΄αυτήν την μεγάλη γιορτή του τουρισμού,την Philoxenia,στη Θεσσαλονίκη,παρακαλούμε παρακολουθείστε ένα VIDEO ART CREATION,που δημιούργησε ο πολυβραβευμένος Ελληνοβρεττανός σκηνοθέτης Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης.

https://youtu.be/Acv0E76ytR0

( ΔΕΘ PHILOXENIA )

Οι Action in Greece συνεχίζουν το δυναμικό τους ταξίδι για μια πρότυπη και πρωτότυπη προβολή της χώρας στο εξωτερικό,με πολλαπλές δραστηριότητες εντός ή εκτός της χώρας με θερμούς υποστηρικτές.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται και τα πολυμέτωπα και συνεχή γυρίσματα στη Βόρεια Ελλάδα επί του παρόντος για να πάρει μετά θέση η Κρήτη και η Σύρος.,

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσιογραφική έρευνα που έχει γίνει για όλους τους τόπους της Ελλάδας,που συνοδεύεται με κινηματογράφιση όλων των τόπων της Ελλάδας,πολύμηνη έρευνα κάθε αθέατης και θεατής πλευράς της Ελλάδας και έξυπνους τρόπους επέκτασης του τουρισμού και στους χειμερινούς μήνες.

Η Εθνική προσπάθεια Action In Greece,συνοδεύεται με δυνατά μέσα στήριξης εξαγώγιμων προιόντων και υπηρεσιών της Ελλάδας,δημιουργώντας Sigma Greek Corners σε όλα τα σημεία της Γης,μέσα σε πολυχώρους αγορών κι εμπορικά πολυκαταστήματα.

Η Sigma Group υποστηρίζει τις Action In Greece και την Sigma Exports μέσα από μεγάλες Εκθέσεις Τουρισμού και Προιόντων Παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ