ΕΛΛΑΔΑ

Στους 23 ανέβηκαν οι νεκροί από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική

Στους 23 ανέβηκαν οι νεκροί από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20/11 EUROKINISSI/Στέλιος Μισίνας)

Σε 23 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν περιοχές της Δυτικής Αττικής στα μέσα Νοεμβρίου.

Το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκε το πτώμα ενός ακόμη άνδρα που έχασε τη ζωή του από τη θεομηνία. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής σε χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας, όπου είχαν βρεθεί και άλλοι νεκροί την περασμένη εβδομάδα.

Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού του, μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Η διαδικασία της αναγνώρισης από τους οικείους του διήρκησε, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, για περισσότερο από μία ώρα και αυτό κατέστη δυνατό κυρίως από τα προσωπικά του αντικείμενα. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό που αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο έχασε τη μάχη για τη ζωή και μία εκ των τραυματιών που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμήσε ιδιαίτερη άσχημη κατάσταση μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Πρόκειται για μια 85χρονη η οποία είχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένη και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Για 12 ημέρες οι γιατροί της μονάδας εντατικής θεραπείας του «Θριάσιου» νοσοκομείου προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή την ηλικιωμένη γυναίκα. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες έπρεπε να αντιμετωπίσουν το βαρύ υποθερμικό σοκ, αλλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα. Παρά τις προσπάθειες κι ενώ οι γιατροί γνώριζαν από την αρχή για το πολύ δύσκολο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν, η 85χρονη απεβίωσε αργά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ