ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές ΕΕΠ: Πλήθος κόσμου στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Βουτσινά

Εκλογές ΕΕΠ: Πλήθος κόσμου στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Βουτσινά

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Αττική, κράτησαν 500 και πλέον άτομα, τα οποία παρακολούθησαν την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με επικεφαλής τον Γιάννη Βουτσινά.

Η παρουσίαση έγινε με σεμνότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων στην Ελευσίνα. Ο κ. Βουτσινάς τόνισε τον ιδιαίτερο συμβολισμό της επιλογής της Ελευσίνας, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας. Δεσμεύθηκε ότι, εφόσον εκλεγεί, από την επόμενη ημέρα το Επιμελητήριο θα βρίσκεται εμπράκτως και με συγκεκριμένες δράσεις στο πλευρό των πληγέντων επαγγελματιών, ώστε να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Ο συνδυασμός της «Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών» έχει τους περισσότερους υποψηφίους σε σχέση με τα άλλα ψηφοδέλτια που παίρνουν μέρος στις εκλογές. Συγκεκριμένα, μετέχουν 194 επαγγελματίες από 39 επαγγελματικούς κλάδους της αγοράς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη θέληση του Γιάννη Βουτσινά για τη συγκρότηση μιας ομάδας με αντιπροσώπευση όλων των επαγγελμάτων και υπηρεσιών. Ενδεικτική της γεωγραφικής αντιπροσωπευτικότητας του ψηφοδελτίου, είναι και το γεγονός ότι σε αυτό μετέχουν επαγγελματίες από όλα τα νησιά, αλλά και κάθε γωνιά της διοικητικής περιφέρειας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

elefsina2

Ο κ. Βουτσινάς, κατά τη σύντομη τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το επιχειρείν (υπερφορολόγηση, πολυνομία, έλλειψη ρευστότητας κτλ.) και παρουσίασε τις προτεραιότητες του συνδυασμού του. Πιο αναλυτικά, δεσμεύθηκε για ένα

Επιμελητήριο:

– Ανοιχτό, ανανεωτικό, ανταποδοτικό, αποτελεσματικό, αποκεντρωμένο, αντιπροσωπευτικό κλαδικά και γεωγραφικά
– Με αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες
– Που θα διεκδικεί και θα διασφαλίζει ευρωπαϊκά κονδύλια επ’ ωφελεία των μελών και των τοπικών κοινωνιών
– Που θα μετατραπεί σε μια κοιτίδα υποστήριξης και καθοδήγησης των νέων μελών του
– Με αναπτυξιακό πρόγραμμα
– Φορέα διαρκούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών, αλλά και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων
– Συνεργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων της περιφέρειάς του
– Με εξωστρεφή προσανατολισμό, παρόν εντός και εκτός Ελλάδος
– Συνοδοιπόρο όλων των φορέων για την ανάπτυξη και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της διοικητικής του περιφέρειας με σύσταση ειδικής επιτροπής τουρισμού και εστίασης.

elefsina3

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν υποψήφιοι του συνδυασμού, εκπρόσωποι επαγγελματικών και κλαδικών φορέων, δημοσιογράφοι και πλήθος επαγγελματιών, μεταφέροντας μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ