Επεισόδια στη διαμαρτυρία των φοιτητών έξω από το υπουργείο Παιδείας
Συγκέντρωση πραγματοποίησαν φοιτητές έξω από το υπουργείο Παιδείας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα από τους διαμαρτυρόμενους φοιτητές μπήκε στο προαύλιο του υπουργείου, απαιτώντας να έχει συνάντηση με τον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου, ώστε να λάβει απαντήσεις για τα αιτήματα τους.
Αφού ηρέμισαν τα πνεύματα, τελικά, οι πύλες του υπουργείου Παιδείας, άνοιξαν για να μπουν οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές στον προαύλιο χώρο.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε και πραγματοποιείται συνάντηση αντιπροσωπείας φοιτητών με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο.
Σημειώνεται, ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) σε σημερινή του ανακοίνωσή δεσμεύτηκε ότι την επομένη της λήξης της κατάληψης των φοιτητικών εστιών θα ξεκινήσει η επίλυση των θεμάτων.
SPONSORED
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17
Πολάκης: «Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις»
15:15