ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστια ανταπόκριση για το Christmas fashion tea «Καλλιπάτειρα»

Τεράστια ανταπόκριση για το Christmas fashion tea «Καλλιπάτειρα»
Λευτέρης Παρτσάλης

Μοναδική βραδιά, ξεχωριστοί οικοδεσπότες. Και φέτος, ο κόσμος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη θέρμη – αφού οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί εδώ και μέρες-, στο κάλεσμα της Κατερίνας Παναγοπούλου σε μία ειδική εκδήλωση του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης εν όψει του διεθνούς μίτινγκ «Hellas Beetles Cup» που θα διοργανώσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης τον Ιούνιο του 2018 στη Σύρο και εντάσσεται πλέον στα FINA World Series.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής βραδιάς, την οποία παρουσίασε η λαμπερή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, Έμυ Λιβανίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό fashion show με εντυπωσιακές δημιουργίες του διάσημου οίκου μόδας, «Oscar de la Renta», ενώ δεν έλειψε το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το γκρουπ Deevibes Evelina και Dominik, φιναλίστ του X Factor 2017.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα και οι διακεκριμένες διεθνώς πρωταθλήτριες του ΑΝΟΜ Εβελίνα Παπάζογλου (Ολυμπιακό Ντουέτο), Αθανασία Τσόλα και Άννα Μαρία Ταξοπούλου.

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και η πρόεδρός του, Κατερίνα Παναγοπούλου διοργανώνουν και ένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ στο Ecali club. Εκεί οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα μετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020.

Την περασμένη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου (2017), το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και η πρόεδρός του, Κατερίνα Παναγοπούλου, διοργάνωσαν με επιτυχία Χριστουγιεννιάτικο Bazaar στο ξενοδοχείο Athens Hilton, όπου συμμετείχε πλήθος επιχειρήσεων προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές, με τα έσοδα να διατίθενται για τους σκοπούς του Σωματείου.

Το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη στην Κατερίνα Παναγοπούλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι μία γυναίκα, που έχει αγωνισθεί για τη διαφύλαξη και διάδοση των Ιδεών και Αξιών του Ελληνισμού και του Ολυμπισμού. Από το 1998 υπηρετεί εθελοντικά την πατρίδα μας και το ολυμπιακό ιδεώδες, ως εθνική πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» από το 2005. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που για το έργο της τιμήθηκε και το 2012 από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στο Λος Άντζελες με το πρώτο βραβείο της Ευρώπης «Γυναίκα και Αθλητισμός».

Για το έτος 2017, τιμήθηκε σε επίσημη τελετή απονομής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, με το «Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη». Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη» απονέμεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για εξαιρετικά επιτεύγματα και δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων σε τομείς ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, που προάγουν την κοινωνική συνοχή και την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των πολιτών. Παράλληλα, βραβεύονται δράσεις που εκφράζουν τις αξίες που απορρέουν από το Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ