ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Ερντογάν: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς

Επίσκεψη Ερντογάν: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI / Βασίλης Ρούγγος

Πολλές είναι οι έκτακτες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα, Πέμπτη, για την κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα, αλλά και για την κίνηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, λόγω της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Έπειτα από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός όλη την ημέρα για λόγους ασφαλείας.

Επίσης, κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του τούρκου προέδρου, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης.

Τα μέτρα θα ισχύσουν σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του ζεύγους Ερντογάν στην Ελλάδα

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν.

Η πρωτεύουσα θα είναι πραγματικό «φρούριο» το επόμενο διήμερο, με τις Αρχές να έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί η ομαλή έκβαση του προγράμματος του τούρκου προέδρου και της συζύγου, Εμινέ Ερντογάν.

Επίσκεψη Ερντογάν: Απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις και πορείες στην Αθήνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ