Ακύρωσε το πρόγραμμά της στην Αθήνα η Εμινέ Ερντογάν λόγω αδιαθεσίας
Η κοινή επίσκεψη της Μπέττυς Μπαζιάνα με την Εμινέ Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης αναβλήθηκε, λόγω αδιαθεσίας της συζύγου του Τούρκου Προέδρου, γεγονός που την υποχρέωσε να ακυρώσει όλο το πρόγραμμά της.
Παρόλ' αυτά, η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας ζήτησε από την κ. Μπαζιάνα να συναντηθούν και να πιούν τσάι στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η τουρκική αντιπροσωπεία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο κυρίες. Είχαν ξανασυναντηθεί τον περασμένο Μάιο στην Κίνα, στην «Απαγορευμένη Πόλη», και η μεταξύ τους επικοινωνία είναι πολύ θερμή.
Σε αυτό το κλίμα αναμένεται να γίνει και η συνάντησή τους, αργότερα, σήμερα.
ΕΛΛΑΔΑ
Γλυφάδα: Βομβαρδισμένο τοπίο το σχολείο όπου «μπούκαραν» οι ληστές και άρπαξαν λεφτά και υπολογιστές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
09:49
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Οι Αθηναίοι ξοδεύουν ένα μηνιάτικο μόνο για το ενοίκιο - Η Ελλάδα στη 2η θέση των αυξήσεων στην ΕΕ
09:46
ΚΟΣΜΟΣ
Το στοίχημα του Πέτερ Μαγιάρ: Οι προτεραιότητες και η διαπραγμάτευση της Ουγγαρίας με τις Βρυξέλλες
09:35
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο για εκβιασμό και απόπειρα ληστείας σε 19χρονο
09:22
CULTURE