Επεισόδια στο Μετς: Μετακλητός υπάλληλος της ΧΑ στη Βουλή ένας από τους συλληφθέντες
Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και υποψήφιος στο παρελθόν με το ίδιο κόμμα, είναι ένας από τους εννέα συλληφθέντες που χθες βράδυ έστησαν ενέδρα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά από αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς στο κλειστό γήπεδο του Μετς.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, εκτός από το πλημμέλημα του αθλητικού νόμου κατηγορείται και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές, επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ έριξε στο οδόστρωμα αστυνομική μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές.
Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Ο δικαστικός λειτουργός διέταξε για οκτώ από αυτούς την κράτηση και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο ανήλικος από την Αλβανία.
Από την χθεσινή επίθεση, πέντε αυτοκίνητα υπέστησαν φθορές και κάηκαν επτά μοτοσυκλέτες, με τα περισσότερα οχήματα να ανήκουν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ αρχικά η αστυνομία είχε προχωρήσει σε έντεκα προσαγωγές.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56