Επεισόδια στο Μετς: Μετακλητός υπάλληλος της ΧΑ στη Βουλή ένας από τους συλληφθέντες
Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και υποψήφιος στο παρελθόν με το ίδιο κόμμα, είναι ένας από τους εννέα συλληφθέντες που χθες βράδυ έστησαν ενέδρα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά από αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς στο κλειστό γήπεδο του Μετς.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, εκτός από το πλημμέλημα του αθλητικού νόμου κατηγορείται και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές, επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ έριξε στο οδόστρωμα αστυνομική μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές.
Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Ο δικαστικός λειτουργός διέταξε για οκτώ από αυτούς την κράτηση και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο ανήλικος από την Αλβανία.
Από την χθεσινή επίθεση, πέντε αυτοκίνητα υπέστησαν φθορές και κάηκαν επτά μοτοσυκλέτες, με τα περισσότερα οχήματα να ανήκουν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ αρχικά η αστυνομία είχε προχωρήσει σε έντεκα προσαγωγές.
Νεκρός 19χρονος μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική - Υπέκυψε στα τραύματά του
12:58
Θλίψη στην κηδεία του Λορέντζο Καριέρε - Συντετριμμένοι η οικογένειά του και οι «Φίλοι για Πάντα»
12:47
Ανήλικος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170 χλμ/ώρα και χωρίς δίπλωμα στη Θεσσαλονίκη
12:36
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις- Ποιους αφορά, πώς υποβάλλεται η αίτηση
12:25