Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη
Δεμένα θα παραμείνουν αύριο (Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου) τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.
Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00:01 της Πέμπτης, έως τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τροποποιήσεις και αλλαγές δρομολογίων των εταιρειών.
«Η διάλυση του ΝΑΤ και η αρπαγή κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, ο ευτελισμός των συντάξεων και η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία των ναυτικών με αφορμή την αυριανή κινητοποίηση.
Σε όλα τα λιμάνια της χώρας θα υπάρχει περιφρούρηση της απεργίας από ομάδες ναυτεργατών.
Αρχαίο αντικείμενο ανασύρθηκε με δίχτυα ψαρέματος στην Κυλλήνη
14:07
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στηρίζει την αθλήτρια Κατερίνα Παπαδιώτη
14:00
Τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση Νετανιάχου - Τραμπ: Πώς το πλήγμα στο «South Pars» τη δοκιμάζει
13:44
Εννέα συλλήψεις σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα - Ξηλώθηκαν καλώδια 300 μέτρων για ρευματοκλοπές (vid)
13:42