ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συνελήφθη η σύζυγος του ψυχιάτρου για την ενέδρα θανάτου

Ηράκλειο: Συνελήφθη η σύζυγος του ψυχιάτρου για την ενέδρα θανάτου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στη σύλληψη της πρώην συζύγου του Δημήτρη Στριμπάκου, του ψυχιάτρου που δέχτηκε απόπειρα δολοφονίας χθες στο Ηράκλειο, προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κατάθεσή του στην αστυνομία, ο κ.Στριμπάκος φέρεται να κατονόμασε άτομο του στενού του περιβάλλοντος, το οποίο αναζήτησαν οι αρχές.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν και τους υπόλοιπους ανθρώπους που κατονόμασε ο ψυχίατρος, ο οποίος όπως κατήγγειλε, το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές.

Ο κ.Στριμπάκος, φεύγοντας από το γραφείο του επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, δέχτηκε επίθεση με πυρά από ομάδα 3 – 4 ατόμων. Ο ίδιος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και να βάλει μπρος. Ωστόσο, την ίδια στιγμή όμως ένας ή δύο από τους δράστες, πιθανότατα με λοστό χτύπησαν τα τζάμια από την πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα θραύσματά τους να χτυπήσουν τον 50χρονο στο πρόσωπο.

Ο ψυχίατρος κατάφερε, παρόλα αυτά, να φτάσει από την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη λεωφόρο Καλοκαιρινού όπου μπήκε στο φαρμακείο του Γιώργου Παρασύρη ζητώντας βοήθεια. Ο φαρμακοποιός ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ παρασχέθηκαν επί τόπου και οι πρώτες βοήθειες στον γιατρό που αιμορραγούσε στο πρόσωπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ