ΕΛΛΑΔΑ

Στα «λευκά» ξύπνησε σήμερα η χώρα (pics&vid)

Στα «λευκά» ξύπνησε σήμερα η χώρα (pics&vid)
EUROKINISSI

Στα «λευκά» ξύπνησαν σήμερα πόλεις της χώρας, με τον χειμώνα να δίνει πλέον δυναμικό το παρών.

Οι κάτοικοι της Λαμίας έχουν μπροστά τους ένα χιονισμένο τοπίο, ενώ ευτυχώς δεν έχουν καταγραφεί ιδιαίτερά προβλήματα καθώς οι αλατιέρες του Δήμου είχαν πιάσει δουλειά από νωρίς.

Λίγα προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, ενώ η χιονόπτωση εντοπίζεται στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση στην κυκλοφορία, το ίδιο και στον δρόμο Λαμίας - Άμφισσας.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στον δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Λίγα προβλήματα υπάρχουν μόνο στο εσωτερικό δίκτυο του Μπράλου όπου το χιόνι έφτασε τους 15 πόντους, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Πολλά σχολεία στην περιοχή, όπως αυτά στους Δήμους Δομοκού και Μακρυκώμης, όπου είναι έντονη η χιονόπτωση, θα παραμείνουν κλειστά.

Το σύνολο των εκχιονιστικών των δήμων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν, οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν μετά το μεσημέρι.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί, άρχισε να χιονίζει και μέσα στην πόλη της Λάρισας. Το κρύο είναι έντονο και το θερμόμετρο δείχνει 2 βαθμούς Κελσίου.

Από το πρωί χιονίζει και στην Πάρνηθα. Από το καταφύγιο Μπάφι ανήρτησαν στο facebook βίντεο από την χιονόπτωση, που ξεκίνησε από το βράδυ. Στα «λευκά» έχει ντυθεί και η Πίνδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ