ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσε τον πατέρα του και έπεσε για ύπνο – Στον εισαγγελέα ο δράστης

Σκότωσε τον πατέρα του και έπεσε για ύπνο –  Στον εισαγγελέα ο δράστης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, σήμερα το μεσημέρι, ο 34χρονος που τα ξημερώματα σκότωσε τον πατέρα του μετά από άγριο διαπληκτισμό, στην περιοχή της Φορτέτσας, στο Ηράκλειο Κρήτης

Στον 34χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο το πρωί.

Ο δράστης έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως έχει κενα μνήμης λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ - που, όπως είπε, του προκαλεί βίαιη συμπεριφορά.

EGLHMA2

Πηγή φωτό: Cretapost

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο γιος επισκέφτηκε τον πατέρα του στο σπίτι, με τους δυο άνδρες να διασκεδάζουν και να πίνουν παρέα με ακόμη ένα άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος.

Όμως όταν ο επισκέπτης έφυγε και έμειναν οι δυο τους, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τους. Αιτία του καυγά, όπως υποστηρίζει ο δράστης, στάθηκε το ότι ο πατέρας τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.

foniko fortetsa2

Πηγή φωτό: Cretapost

Πάνω στον άγριο καυγά, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο 61χρονος να πέσει νεκρός από ασφυξία. Στη συνέχεια, ο δράστης σε άθλια κατάσταση λόγω μέθης, έπεσε για ύπνο.

Η αδερφή του θύματος που μένει στον πάνω όροφο, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε στο σπίτι τους για να αντικρύσει τον αδερφό της νεκρό.

EGKLMA3

Πηγή φωτό: Cretapost

Η κηδεία τού 61χρονου θα γίνει αύριο, Τετάρτη 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού της Φορτέτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ