Κρήτη: Σήμερα απολογείται ο 34χρονος πατροκτόνος
Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου θα βρεθεί την Παρασκευή ο 34χρονος που κατηγορείται ότι το βράδυ των Χριστουγέννων, έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τον πατέρα του, στη Φορτέτσα.
Ο 34χρονος επρόκειτο να απολογηθεί την περασμένη Τετάρτη αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου ο συνήγορος υπεράσπισης που του διόρισαν αυτεπάγγελτα οι δικαστικές Αρχές, να προλάβει να μελετήσει τη δικογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος ως πατροκτόνος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως έχει κενά μνήμης λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ - που, όπως είπε, του προκαλεί βίαιη συμπεριφορά.
Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο γιος επισκέφτηκε τον πατέρα του στο σπίτι, με τους δυο άνδρες να διασκεδάζουν και να πίνουν παρέα με ακόμη ένα άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος.
Όμως όταν ο επισκέπτης έφυγε και έμειναν οι δυο τους, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τους. Αιτία του καυγά, όπως υποστηρίζει ο δράστης, στάθηκε το ότι ο πατέρας τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
01:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα - Ποιους αφορά η καταβολή
00:30