35χρονος στο Μενίδι κρατούσε φυλακισμένη επί ένα χρόνο 13χρονη
Μια τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ένα 13χρονο παιδί απευθύνθηκε σε μια δομή φιλοξενίας ζητώντας βοήθεια και περιέγραψε πώς ένας 35χρονος Αφγανός την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στο Μενίδι και είχε κάνει μαζί της παιδί.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε πως στα 12 του χρόνια την εγκατέλειψε η Ρομά μητέρα της και βρήκε στέγη στο σπίτι του Αφγανού στο Μενίδι, ο οποίος προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει.
Ένα χρόνο μετά το ανήλικο κορίτσι έμεινε έγκυος και έγινε μητέρα, ενώ ο Αφγανός την κρατούσε φυλακισμένη και πολλές φορές δεν της επέτρεπε ούτε να βγει καν από το σπίτι.
Μετά την αποκάλυψη της ανατριχιαστικής ιστορίας ο 35χρονος Αφγανός συνελήφθη, ενώ το 13χρονο κορίτσι μαζί με το μωράκι της φιλοξενούνται σε επίσημη δομή του κράτους.
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
Λωρίδα της Γάζας: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
23:30