Τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το Εφετείο Αθηνών  στις 22 Δεκεμβρίου αποκαλύπτουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτηρίου που φέρνει στη δημοσιότητα κατ' αποκλειστικότητα το CNN Greece.

Διαβάστε επίσης

Η επίθεση για την οποία ανέλαβε την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου έξω από το Εφετείο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως.

Είχαν προηγηθεί στις 02:50, δύο τηλεφωνήματα αγνώστου στα γραφεία ιστοσελίδας και στα γραφεία εφημερίδας, στα οποία προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για φάρσα. Το εν λόγω άτομο έδωσε περιθώριο 40 λεπτών, όμως τελικά η βόμβα εξερράγη 35 λεπτά αργότερα.

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών είχε αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις στο υπουργείο Εργασίας στις 12 Δεκεμβρίου 2016 και για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα στις 19 Απριλίου 2017, ενώ βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις στον ΣΕΒ στις 24 Νοεμβρίου 2016, αλλά και από την επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στις 30 Δεκεμβρίου 2013.


Διαβάστε επίσης

Νέα βομβιστική επίθεση στην Ινδονησία: Μεταξύ των δραστών και ένας 8χρονος

Αφγανιστάν: Βομβιστική επίθεση σε κτίριο οικονομικής υπηρεσίας

Βομβιστική επίθεση με νεκρούς στο Ιράκ ανήμερα των βουλευτικών εκλογών

Βομβιστική επίθεση του ISIS στη Λιβύη - Τουλάχιστον 12 οι νεκροί