ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τετάρτη

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τετάρτη
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται την Τετάρτη ενώ μετά το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής το βράδυ. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Το βράδυ οι βροχές στα κεντρικά και νοτιά θα ενταθούν και θα σημειωθούν και καταιγίδες κυρίως στη Στερεά και την Πελοπόννησο πιθανώς τοπικά ισχυρές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τη νύχτα τοπικά ισχυρές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 που από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 και τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νοτιά βορειοδυτικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ