Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης από ανακοπή
Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος μουσικός υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1, ο μουσικός βρισκόταν στο σπίτι του όταν υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει.
Στις αρχές του Δεκέμβρη ο 64χρονος μουσικός είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.
Ο «Τζιμάκος» ήταν τραγουδοποιός, ηθοποιός και γνωστός για την εύστοχη σάτιρά του και τους καυστικούς και ταυτοχρόνως επαναστατικούς στίχους του.
PHOTO 1 / 7
Photo 1/7
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 2/7
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 3/7
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 4/7
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 5/7
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 6/7
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 7/7
Πηγή: EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από την παγκόσμια δόξα στην απομόνωση: Το σκοτεινό παρασκήνιο της ζωής του Χούλιο Ιγκλέσιας
07:48
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα συμβούν κακά πράγματα»: Νέα προειδοποίηση από Τραμπ σε Τεχεράνη- Δίκαιες συνομιλίες ζητά το Ιράν
07:47
ΕΛΛΑΔΑ
Χωρίς ταξί από το πρωί η Αθήνα - Συγκέντρωση στις 10:30 στο κέντρο
07:38
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Μπιλλίνης για ευλογιά: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο - Ζώνες, ανασύσταση, εμβόλιο επί τάπητος
07:32
ΧΡΗΜΑ