Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος έπειτα από συμπλοκή στο Καλοχώρι
Νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην πλατεία Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Νεκρός είναι ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σίνδου όπου κατέληξε.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αφορμή που προκάλεσε τη συμπλοκή. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί και συλληφθεί εννέα νεαροί, ανάμεσά τους Έλληνες, Αλβανοί και ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, καθώς επάνω τους βρέθηκαν μαχαίρια, σιδηρολοστοί κλπ.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, για άγνωστη έως τώρα αιτία συνεπλάκησαν δύο ομάδες νεαρών. Κατά τη συμπλοκή, ο άτυχος 22χρονος -ελληνικής καταγωγής- δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος. Όπως κατέθεσαν οι φίλοι του, οι ίδιοι τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στον Άρειο Πάγο ο Πέτρος Φιλιππίδης - Ζητά αναίρεση της καταδίκης του για τις δύο απόπειρες βιασμού
12:36
Ρέθυμνο: Ανήλικος τραυματίστηκε σε τροχαίο -Έπεσε σε χαράδρα και τον καταπλάκωσε η μηχανή του
12:28
Γιατί βρίσκεται «υπό συζήτηση» το επίδομα ανεργίας - Τι ισχύει στην Ελλάδα
12:21
Μαζωνάκης: Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ- Στο «κάδρο» οι έλεγχοι στο ιατρείο
12:12