ΕΛΛΑΔΑ

Σε Γαβρόγλου, Κοντονή και Καμμένο η κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής στον Κοτζιά

Σε Γαβρόγλου, Κοντονή και Καμμένο η κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής στον Κοτζιά
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε Γαβρόγλου, Κοντονή και Πάνο Καμμένο είναι η κοινοποίηση της δεύτερης επιστολής που είχε σταλεί στον Νίκο Κοτζιά χθες το μεσημέρι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, λόγω απουσίας κάποιων από τους υπουργούς της κυβέρνησης που φαίνεται στη χειρόγραφη επιστολή να τους έχει γίνει κοινοποίηση, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διασταυρώσουν εάν πράγματι ο αποστολέας έχει στείλει και σε αυτούς την υβριστική επιστολή που έστειλε στον υπουργό Εξωτερικών ή όχι.

Πρόκειται για την επιστολή στην οποία ο συντάκτης αφού εξύβριζε τους 300 βουλευτές, έκλεινε με τη φράση «να μπει επιτέλους ο στρατός στη Βουλή».

Νωρίτερα χθες το πρωί ο Νίκος Κοτζιάς είχε παραλάβει την απειλητική επιστολή με την οποία άγνωστος τον απειλούσε με «τρεις σφαίρες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η επιστολή στάλθηκε με το ταχυδρομείο και δεν υπήρχαν στοιχεία αποστολέα, ενώ ο άγνωστος απέφυγε να χρησιμοποιήσει έστω και ένα ψεύτικο στοιχείο ταυτότητας.

Είχε προηγηθεί η απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά η οποία όμως ήταν χειρόγραφη, και η οποία έκανε λόγο «για τρία φυσίγγια».

Και οι δύο επιστολές, μαζί με τους φακέλους, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν για DNA και αποτυπώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ