ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το αποτέλεσμα της ανάλυσης DNA που έγινε στα νύχια της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη δημιουργεί νέα ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της. 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Τούνελ» στα νύχια της άτυχης εφοριακού δεν εντοπίστηκε το DNA του φερόμενου ως δράστη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα. Τα ευρήματα δείχνουν πως η άτυχη κοπέλα πάλεψε την ώρα της δολοφονίας της με έναν άνδρα, που δεν είχε γίνει γνωστός έως σήμερα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική της επικοινωνία η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου.

Υπενθυμιζεται ότι μεικτό γενετικό προφίλ του καθ' ομολογίαν δολοφόνου και του θύματος είχε βρεθεί περιμετρικά στις δύο χαρτοπετσέτες στο χώρο του νεκροταφείου. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδια πηγής, το DNA του συλληφθέντα για τη δολοφονία δεν υπάρχει κάπου αλλού.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του κοιμητηρίου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η εφοριακός, έχουν βρεθεί και μείγματα άλλου γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι καλής ποιότητας και δεν μπορούν να δώσουν σαφές αποτέλεσμα.

Αναλύσεις γίνονται και σε ένα κρητικό μαχαίρι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του. Με αυτό φέρεται να δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη. Κανείς ειδικός όμως δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στο «καυτό» ερώτημα που δεν είναι άλλο από το αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό, είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μαχαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ