Κάλυμνος: 77χρονη αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αστυνομικό για να της «κόψει» 10 χρόνια
Πηγή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η ηλικία της γυναίκας είναι ένα… ευαίσθητο θέμα. Για ορισμένες κυρίες ιδιαιτέρως ευαίσθητο, όπως φαίνεται από την υπόθεση που εξελίχθηκε στην Κάλυμνο, όπου μία 77χρονη αποπειράθηκε να δωροδοκήσει έναν αστυνομικό ώστε να αλλάξει την ηλικία της στη νέα της ταυτότητα.

Διαβάστε επίσης

Η 77χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια και κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχη για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού και για πλαστογραφία. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με 3ετή αναστολή.

Όπως αποδείχθηκε, η κατηγορούμενη, η οποία είναι Ελληνογαλλίδα και προέρχεται από  μια εξαιρετικά εύπορη οικογένεια, επιχείρησε να δωροδοκήσει τον εν λόγω αστυνομικό για να της «κόψει» 10 χρόνια.

Στον φάκελο με τα δικαιολογητικά που προσκόμισε για την έκδοση της νέας ταυτότητας, όπως αναφέρει η Δημοκρατική, υπήρχε και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο οποίο εμφανιζόταν 67, αντί για 77. Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε το λάθος, εκείνη του έδωσε έναν φάκελο, στον οποίον είχε βάλει… 15.000 ευρώ.

Ο αστυνομικός δεν τον δέχθηκε και η 77χρονη βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου. Όταν βρέθηκε ενώπιον των Αρχών ισχυρίστηκε πως δεν είχε συνείδηση της σοβαρότητας των πράξεών της και τελούσε σε διαταραχή λογικής.

Ακόμη, η 77χρονη ισχυρίστηκε πως «παρασύρθηκε» από φιλαρέσκεια και απερισκεψία.


Διαβάστε επίσης

Αστυνομικός «φύλακας άγγελος» σώζει 5χρονο που πέφτει από τον τρίτο όροφο

Ο τζάμπας...δεν πέθανε: Ένας Βρετανός σκέφτηκε τον πιο απίθανο τρόπο για να πάει στο νοσοκομείο

City of Athens: η viral λυρικότητα της Αθήνας τη νύχτα σε ανάλυση 5K (vid)

Μυτιλήνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο κτηνοτρόφος που επιτέθηκε σε μετανάστες