ΕΛΛΑΔΑ

Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Βλαντιμίρ Πούτιν
REUTERS/Sergei Karpukhin

Σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που έχει έδρα στην Καλαμάτα, θα αναγορευθεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η τελετή θα γίνει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στην Καλαμάτα.

Ο Ρώσος πρόεδρος θα εκπροσωπηθεί από τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέϊ Μασλόβ, ο οποίος θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ρωσία - Ελλάδα: Μαζί διά μέσου των αιώνων».

Θα υπάρξουν χαιρετισμοί από τον αντιπρύτανη διοικητικών υποθέσεων και προσωπικού του Παν. Πελοποννήσου Γιώργο Ανδρειωμένο, από τον κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Αλέξιο Σαββίδη, από τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Νικόλαο Ζαχαριά και από τον Πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας Βασίλειο Κωνσταντινόπουλο. Θα ακολουθήσει Laudatio του τιμωμένου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του πανεπιστημίου Θανάση Χρήστου.

Δείτε την πρόσκληση, όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ