ΕΛΛΑΔΑ

Ζητούν την παραίτηση του Μπουτάρη λόγω των δηλώσεών του για αεροδρόμιο και ΚΤΕΛ

Ζητούν την παραίτηση του Μπουτάρη λόγω των δηλώσεών του για αεροδρόμιο και ΚΤΕΛ
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Την παραίτηση του Γιάννη Μπουτάρη, ζητά η δημοτική παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη», με επικεφαλής τον Κωνσταντή Σεβρή, με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου για αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου και του ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης.

«Ο σάλος που προέκυψε με τις τοποθετήσεις του Γιάννη Μπουτάρη για την μετονομασία του αεροδρομίου και του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων είναι το αποκορύφωμα ενός απίστευτου εκτροχιασμού που βιώνουμε στον Δήμο Θεσσαλονίκης τον τελευταίο έναν με ενάμιση χρόνο» αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης.

Προστίθεται: «Κι αυτό γιατί ο καταστροφικός ρόλος που έχει διαδραματίσει ο δήμαρχος στο ζήτημα με την πΓΔΜ, δεν είναι παρά η κορυφή μιας χιονοστιβάδας την οποία έχει δημιουργήσει αποκλειστικά ο ίδιος και η οποία έχει οδηγήσει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της πόλης σε άτυπη προς το παρόν ακυβερνησία».

Μπουτάρης: Εμείς θα κρατήσουμε το όνομα «Μακεδονία» στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ;

Η ανακοίνωση καταλήγει πως «ο δήμαρχος πρέπει να πιεστεί ώστε να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραιτηθεί από τη θέση του και τις ευθύνες της, στις οποίες πλέον καταφανώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί -τουλάχιστον όχι με μη καταστροφικό τρόπο για την τοπική αυτοδιοίκηση, την πόλη, εν τέλει για ολόκληρη την χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ