Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου στην Αθήνα
Μια ξεχωριστή ευκαιρία θα έχουν φίλοι του Κινηματογράφου αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα με μια σειρά προβολών που δεν έχουμε συχνά τη δυνατότητα να βλέπουμε. Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Japan Foundation, διοργανώνει Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου που ξεκινά σήμερα 15 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Φεβρουαρίου 2018 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Το Φεστιβάλ-αφιέρωμα στην μουσική, έχει θέμα «The Power of Music», περιλαμβάνει τέσσερεις διακεκριμένες ταινίες σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα (στα ιαπωνικά με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους) και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Περιοδεύοντος Φεστιβάλ Ιαπωνικών Ταινιών» του Japan Foundation.
Η αυλαία των προβολών ανοίγει σήμερα με την ταινία «Have a Song on your Lips» του Takahiro MIKI. Στη συνέχεια, από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου, πρόκειται να προβληθούν οι ταινίες «MAESTRO!», «“A Band Rabbit” and a Boy» και «Abraxas».
Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ ανά προβολή
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»
20:30
Πιερρακάκης: «Το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει τέλος της ανάπτυξης»
20:28
Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις
20:17