ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνης για Μπουτάρη: Είναι αληθινός πατριώτης

Καμίνης για Μπουτάρη: Είναι αληθινός πατριώτης
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Αληθινό πατριώτη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας τη στήριξή του σε αυτόν, έπειτα από την κριτική που δέχτηκε με αφορμή την παρέμβαση που έκανε για το Σκοπιανό.

«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», έγραψε ο κ. Καμίνης στο λογαριασμό του στο twitter.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας χθες από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, αφού τόνισε την ανάγκη να βρεθεί πώς θα ονομάζονται οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας, σημείωσε ότι πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας.

«Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ