Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας - Έπαθε υπερκόπωση
Σε νοσοκομείο των Αθηνών με υπερκόπωση νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Ο υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο αμέσως μετά την άφιξή του από την Ελβετία, όπου είχε συνάντηση με την Ελβετή υπουργό Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του, η αδιαθεσία του ήταν και ο λόγος που ο κ. Μουζάλας καθυστέρησε κατά μία ημέρα την επιστροφή του από τη Ζυρίχη.
Την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του και να κριθεί εάν θα συνεχίσει η νοσηλεία του.
Η κατάσταση της υγείας του ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κ. Μουζάλας απουσίαζε από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, αλλά και από τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Ιρλανδίας στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα.
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45