Δύο στελέχη του ελληνικού στρατού συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο
Δύο στελέχη του στρατού ξηράς συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, καθώς πέρασαν σε τουρκικό έδαφος, όπως επιβεβαιώνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε ανακοίνωσή του.
Πρόκειται για έναν υπολοχαγό και έναν οπλίτη 5ετούς υποχρεώσεως (ΕΠΟΠ), οι οποίοι αποπροσανατολίστηκαν λόγω της έντονης κακοκαιρίας και βρέθηκαν σε εδάφη της γείτονος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος».
Της υπόθεσης επιλαμβάνονται οι αρμόδιες Αρχές και είναι διαρκής η επικοινωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την επάνοδο των δύο Ελλήνων.
«Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες», αναφέρει η ανακοίνωση κλείνοντας.

Οι αστροναύτες της Artemis II θα επιχειρήσουν να αναπαραστήσουν μια ιστορική φωτογραφία του Apollo 8
12:45
Δίκη για Τέμπη: Για πρώτη φορά στο δικαστήριο οι γονείς της 23χρονης Εριέττας που δεν βρέθηκε ποτέ
12:29
Βίντεο δείχνει καρέ - καρέ την αεροδιάσωση 56χρονου ορειβάτη σε απόκρημνη πλαγιά στο Αγρίνιο (vid)
12:29
Θα δούμε αν ο αμερικανικός στρατός είναι έτοιμος να πει «όχι» στον Τραμπ, λέει σύμβουλος του Ομπάμα
12:25