Έρχονται απεργίες και κινητοποιήσεις σε τρένα και προαστιακό για δύο ημέρες
Ένα διήμερο απεργιών και κινητοποιήσεων αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, εξήγγειλε κινητοποιήσεις για τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.
Πέρα από τα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού, αναμένεται να επηρεαστούν και τα δρομολόγια του Μετρό προς το Αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα:
Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας μεταξύ 05:00 π.μ. – 08:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.
Την Τρίτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία (00:00 – 24:00).
Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.
Τις ίδιες ώρες δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.
Θέματα τις απεργίας είναι η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, η συνεχιζόμενη απαξίωση των εταιριών και οι ελλείψεις προσωπικού.
Από πνευμονική εμβολή πέθανε η Κάθριν Ο' Χάρα - Είχε διαγνωστεί με καρκίνο τον Μάρτιο
11:02
Σφοδρές βροχοπτώσεις στην Κολομβία: Τουλάχιστον 22 νεκροί - Χιλιάδες πλημμυρισμένες κατοικίες (pic&vid)
10:57
Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών ο Παύλος Ασλανίδης
10:57
Super Bowl: Πόσα χρήματα πήραν οι «θάμνοι» στο Halftime Show του Bad Bunny (pic&vid)
10:51