Αιματηρό περιστατικό για ένα... οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη
Οικοπεδικές διαφορές φαίνεται ότι αποτέλεσαν την αιτία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ δύο γειτόνων στη Νέα Μαγνησία, δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 74χρονο κι έναν 73χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαμάχη, για την επίλυση της οποία είχαν προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.
Η μεταξύ τους κόντρα κορυφώθηκε σήμερα το πρωί, όταν, κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο 74χρονος πυροβόλησε, τουλάχιστον δύο φορές, με κυνηγετική καραμπίνα τον 73χρονο γείτονά του, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα και στο χέρι.
Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι.
Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύονται, ο πρώτος φρουρούμενους από αστυνομικούς.
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30