Πρώην αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα στην Κέρκυρα
Πρώην αστυνομικός, που αποστρατεύτηκε προ πολλών ετών από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σκότωσε, με καραμπίνα τη σύζυγό του.
Το γεγονός συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώην αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην αστυνομικός -περίπου 60 ετών- μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή τη στιγμή, ο πρώην αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας.
SPONSORED
Για 9η συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς στις «The Most Sustainable Companies in Greece»
15:24
Ο πολυτάλαντος Πάρις Μέξης: Ο καρκίνος στα 16, η τέχνη της σκηνογραφίας και η ανάγκη για όρια
15:23
Μητσοτάκης από Αμμάν: Ελλάδα και Κύπρος φυσική «γέφυρα» μεταξύ Ιορδανίας, Μέσης Ανατολής και Κόλπου (pics)
15:14
Τραγωδία στην Αίγινα: Nεκρό παιδί ενάμισι ετών - Πνίγηκε ενώ έτρωγε
15:14