Notam απάντηση στην Τουρκία: Δεσμεύονται περιοχές του Αιγαίου για άσκηση
Notam για την δέσμευση περιοχών όλου του Αιγαίου και ανατολικά της Κρήτης εξέδωσε η Ελλάδα για τη διενέργεια ασκήσεων με πραγματικά πυρά, απαντώντας έτσι στην αντίστοιχη κίνηση της Τουρκίας, η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις.
Με την Notam η Ελλάδα δεσμεύει τον εθνικό εναέριο χώρο, αλλά και τμήμα του FIR, για διάφορα χρονικά διαστήματα από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου.
Η άσκηση με πραγματικά πυρά ορίζει πρακτικά πως όποιος πετάξει πάνω από την περιοχή κατά τη διάρκεια της, θα καταρριφθεί.
Η Τουρκία είχε δεσμεύσει περιοχή του Αιγαίου για την 25η Μαρτίου και την Μεγάλη Παρασκευή, σπάζοντας έτσι τη συμφωνία της Βουλιαγμένης του 1988 – γνωστή και ως μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ – η οποία ορίζει πως δεν θα πραγματοποιούνται στρατιωτικές ασκήσεις σε εθνικές επετείους και θρησκευτικές εορτές και των δύο πλευρών.
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
03:00
Παράταση Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 24 Ιουλίου: Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
02:00
Συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: Πώς και πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους
01:00
ΑΑΔΕ: Πώς θα γίνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν
00:30