ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε σοκαριστική υπόθεση βιασμού και ληστείας στο Περιστέρι

Εξιχνιάστηκε σοκαριστική υπόθεση βιασμού και ληστείας στο Περιστέρι
Φωτογραφία αρχείου Εurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα  στο Περιστέρι, που έμεινε ατιμώρητο επί ένα χρόνο, διαλευκάνθηκε από την Αστυνομία.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν δύο άνδρες -αλβανικής υπηκοότητας- εισέβαλαν αργά τη νύχτα στο σπίτι όπου διέμεναν μητέρα και κόρη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο δράστες, είχαν σκοπό να ληστέψουν τις γυναίκες και γι' αυτό τις ακινητοποίησαν. Όμως δεν έμειναν στη ληστεία αλλά επί δώδεκα ώρες κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την 46χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Ο ένας εκ των δραστών συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.

Το πλέον σοκαριστικό στην υπόθεση είναι ότι οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις των δύο γυναικών στην τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μπει στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ