ΕΛΛΑΔΑ

«Η στάση της ΝΔ θυμίζει συκοφάντες γελωτοποιούς» λέει το υπουργείο Εργασίας

«Η στάση της ΝΔ θυμίζει συκοφάντες γελωτοποιούς» λέει το υπουργείο Εργασίας
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας απαντά στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τη διαδικασία επιλογής και διορισμού νέου διοικητή στον ΕΦΚΑ, τονίζοντας πως η στάση αυτή θυμίζει συκοφάντες γελωτοποιούς.

«Η στάση της ΝΔ απέναντι στη διαδικασία επιλογής και διορισμού νέου διοικητή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), την ώρα που έρχεται στο φως η, επί των ημερών της, ροή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από ταμεία μαύρου πολιτικού χρήματος, θυμίζει συκοφάντες γελωτοποιούς που ψάχνουν τρόπο να καλύψουν τις άθλιες πομπές τους».

Αυτό επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η ακατάσχετη λασπολογία και οι προσπάθειες σπίλωσης υπολήψεων «από το κόμμα πυλώνα ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες, τα σκάνδαλα και τις απάτες, σε βάρος του ελληνικού λαού, δεν μπορούν να ρίξουν καμία σκιά στην κυβέρνηση».

«Αυτές είναι οι πρακτικές που γνωρίζει η ΝΔ και σε αυτές καταφεύγει επανειλημμένα. Με πίστη σε έναν και μόνο σκοπό, την εξυπηρέτηση μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων, που αποβλέπουν στη λεηλασία της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας.

Απέσυρε ο Μαρίνος την υποψηφιότητά του για διοικητής του ΕΦΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ