Δημοτικός υπάλληλος φέρεται να κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του
Σε φυλακή φερεται να είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κρατούσε τα ξαδέλφια του ομήρους για αρκετούς μήνες.
Η εν λόγω υπόθεση αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από σχετική καταγγελία, με τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο 58χρονος είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του από τις Σέρρες, στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο και να τους φυλακίσει για έξι έως οκτώ μήνες.
Η τοπική ιστοσελίδα politesoraiokastrou.gr, αναφέρει ότι τα πρωινά οι συγγενείς του 58χρονου – ένας άνδρας και μια γυναίκα- κρατούνταν δεμένοι με χειροπέδες ενώ τους έλυνε το βράδυ όταν επέστρεφε στο σπίτι.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αποσπούσε τακτικά χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ξαδέλφου του.
Η υπόθεση διερευνάται πλέον από την αστυνομία, που παίρνει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.


Πηγή: seleo.gr
Hellenic Train: Επανεκκινούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στον Εβρο
17:42
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25