ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Μεγάλη Εβδομάδα: Τι προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

Καιρός Μεγάλη Εβδομάδα: Τι προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες
ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ/EUROKINISSI

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με γενικά αίθριο καιρό. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, ενώ από την Μεγάλη Πέμπτη δεν αποκλείονται οι τοπικές βροχές.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες:

Μεγάλη Τρίτη 03/04/2018

καιρός: γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.

άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο ανατολικό αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε άνοδο.

Μεγάλη Τέταρτη 04/04/2018

καιρός: γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις στη βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Πέμπτη 05/04/2018

καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Μεγάλη Παρασκευή 06/04/2018

καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.

άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά και τα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε πτώση.

Μεγάλο Σάββατο 07/04/2018

καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά.

θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ