ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της SingularLogic για τον θάνατο του Μ. Καριώτογλου

Ανακοίνωση της SingularLogic για τον θάνατο του Μ. Καριώτογλου
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του Μιχάλη Καριώτογλου, προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου, εξέδωσε η SingularLogic.

«Με βαθιά θλίψη η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, Μιχάλης Καριώτογλου, έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 31 Μαρτίου, σε ηλικία 62 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένα σπάνιο, φωτεινό μυαλό, με όραμα και αστείρευτη δημιουργικότητα. Πρωτοπόρος και κορυφαίος στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του με την καινοτόμο σκέψη του, την ξεχωριστή ικανότητα αντίληψης, ανάλυσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων, που διέθετε. Το έργο του άγγιξε την καθημερινότητα χιλιάδων επιχειρήσεων και οργανισμών και ενέπνευσε πολλούς.

Διετέλεσε επί σειρά ετών ως Διευθυντής Τεχνολογικής Ανάπτυξης της SingularLogic, ήταν ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.», από το 1984 και βασικό της στέλεχος ως Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Σπούδασε Electronic Engineering (B.Sc.) στο Chelsea College καθώς και Communications Engineering (M.Sc.) στο Imperial College of Science and Technology.

Οι άνθρωποι του Ομίλου της SingularLogic εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Σε ένδειξη σεβασμού η SingularLogic κατά την ημέρα της κηδείας θα παραμείνει κλειστή, λόγω πένθους».

Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του

Ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου, έβαλε τέλος στη ζωή του το Σάββατο, 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Τον Μιχάλη Καριώτογλου βρήκαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του που άκουσαν τον πυροβολισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ