Έλληνες στρατιωτικοί: Συναντούν τους γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης
Την ευκαιρία να δουν και να αγκαλιάσουν τους γονείς τους θα έχουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.
Το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 τo μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και μια σημαντική διαφορά, σε σχέση με τα προηγούμενα επισκεπτήρια είναι πως οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ίσως δουν τα παιδιά τους, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι.
Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.
Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.
Νέα πρόκληση από Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας
11:23
Περιστέρι: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε γνωστό κλαμπ - Ζημιές σε υαλοπίνακες και τοίχο
11:22
Νέα ένταση στη Βουλή για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο - Στο επίκεντρο η διαχείριση από το Λιμενικό
11:20
Συμμετοχή του Ομίλου AKTOR στο έργο παραχώρησης του ΒΟΑΚ
11:06