Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε σε συμβολαιογραφικό γραφείο με μπιτόνι βενζίνης
Σε συμβολαιογραφικό και δικηγορικό γραφείο, που στεγάζονται στον πρώτο όροφο οικοδομής στην οδό Φράγκων 12 στη Θεσσαλονίκη, εισέβαλε το μεσημέρι, 62χρονος άνδρας, κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας αυτός περιέλουσε με βενζίνη τον συμβολαιογράφο και δύο συνεργάτιδές του. Εκείνοι τελικά βγήκαν έξω από την οικοδομή και αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός κινδύνου.
Ο 62χρονος παραμένει στο χώρο των γραφείων ενώ οι προθέσεις του παραμένουν άγνωστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες για να πειστεί να παραδοθεί.
Στο σημείο έχουν φτάσει δύο πυροσβεστικά οχήματα, οχήματα του ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη, ενώ μετά από εντολή για να εκκενωθεί το κτίριο, οι περισσότεροι ένοικοι έχουν κατέβει στο ισόγειο. Κλειστή είναι και η οδός Φράγκων.
Σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο, ο 62χρονος φέρεται να έχει προηγούμενα μαζί του, ωστόσο η υπόθεση δεν συνδέεται με περιστατικό πλειστηριασμού, ή απώλειας ακινήτου.
Ισραήλ: Σειρήνες συναγερμού για νέα πυραυλική επίθεση από το Ιράν
21:21
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Μιρτσέα Λουτσέσκου
21:14
Στροφή στα... ποδήλατα και τα ηλεκτρικά οχήματα στο Πακιστάν λόγω των τιμών στα καύσιμα (vid)
21:13
Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
21:00