ΕΛΛΑΔΑ

Για νέα κατάθεση στην αστυνομία η 25χρονη που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως

Για νέα κατάθεση στην αστυνομία η 25χρονη που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως
EUROKINISSI

Νέα κατάθεση στους αστυνομικούς αναμένεται να δώσει το πρωί της Παρασκευής η 25χρονη που καταγγέλλει ότι προχθες έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστου άνδρα στο Πεδίον του Άρεως. Και αυτό γιατί χθες δεν μπόρεσε να δώσει σαφείς απαντήσεις και εξηγήσεις στους αστυνομικούς που κάνουν την έρευνα σε ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Οι Αρχές επιμένουν πολύ στο να ξεκαθαρίσουν αν ο δράστης φεύγοντας μετά την επίθεση πήρε μαζί του την τσάντα της γυναίκας. Όμως, εδώ περιπλέκονται τα πράγματα, καθώς η 25χρονη υποστηρίζει ότι δεν είχε καν τσάντα μαζί της, παρά το γεγονός ότι μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά της στην κλινική όπου εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου και επέστρεφε στο σπίτι της.

Η έρευνα μέχρι αργά χθες το βράδυ για να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες δεν είχε φέρει κανένα αποτέλεσμα, καθώς δεν βρέθηκε κάποιος περίοικος που να άκουσε τις κραυγές βοήθειας της γυναίκας τη στιγμή μάλιστα που ο δράστης έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει τη γυναίκα στο στήθος, στο πόδι και στο στέρνο με σκοπό να την ακινητοποιήσει.

Πάντως, το θύμα δίνει ένα πολύ βασικό στοιχείο, ότι δηλαδή τον δράστη ανέμενε συνεργός με μηχανή μεγάλου κυβισμού και μόλις η κοπέλα αντιστάθηκε και ξέφυγε του αγνώστου άνδρα, εκείνος ανέβηκε στη μηχανή του συνεργού και εξαφανίστηκαν. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης υπάρχει κατάστημα με κάμερα ασφαλείας και οι αστυνομικοί θα εξετάσουν σήμερα πόσες και ποιες μηχανές μεγάλου κυβισμού πέρασαν την επίμαχη ώρα και φυσικά ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες τους.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών έχουν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση την οποία έχουν βάλει σε άμεση προτεραιότητα ώστε να διαλευκανθεί, καθώς η αναστάτωση που έχει υπάρξει στην περιοχή μετά την καταγγελία για τη σεξουαλική επίθεση του αγνώστου είναι μεγάλη.

Επίσης θα ζητήσουν από τη γυναίκα να τους παραδώσει τα σκισμένα ρούχα της για να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το θύμα της επίθεσης είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης ήταν αδύνατος, 1,80 ύψος μιλούσε σπαστά ελληνικά και τις έσκισε τα εσώρουχα με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Παρ' όλα αυτά εκείνη του ξέφυγε και επέστρεψε τραυματισμένη στην κλινική που εργάζεται για να τη βοηθήσουν και για να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ