Με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών συναντήθηκε ο Κύπριος πρέσβης
Με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τον περασμένο μήνα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης συναντήθηκε την Κυριακή ο Κύπριος πρέσβης στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος.
Ο κ. Κενεβέζος επισκέφτηκε την Ορεστιάδα, όπου διαμένει η οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη, αλλά και την Καστοριά όπου συνάντησε την οικογένεια του Άγγελου Μητρετώδη.
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο Κύπριος πρέσβης μετέφερε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας στις οικογένειες αλλά και την ευχή να τελειώσει σύντομα η παράνομη κράτηση των δύο στρατιωτικών.
Από την πλευρά τους, οι δύο οικογένειες ενημέρωσαν τον κ. Κενεβέζο για την πορεία της υπόθεσης και τον ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία που πήρε αλλά και για το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους δύο στρατιωτικούς.

Πηγή: Κυπριακή Πρεσβεία
SPONSORED
Αναχώρησε από τα Χανιά η Πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγος της Σερ Λώρενς
21:43
Ηράκλειο: Ζημιές σε αμπελοκαλλιέργειες από την έντονη χαλαζόπτωση
21:30
Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Καθαρή νίκη ΔΗΣΥ, δεύτερο το ΑΚΕΛ - Πώς κατανέμονται οι έδρες
21:25
Φθιώτιδα: Αγροτικό εξετράπη της πορείας του, έπεσε από ύψος και κατέληξε σε χωράφι
21:19